Ruim baan voor de nieuwe advocaat!

Man in pedal car

Wat heb ik in 2017 met veel enthousiaste, innovatieve ondernemers mogen werken! De makers van een hypermodern fietsslot, de slimme ontwikkelaars uit Delft die robotarmen de meest waanzinnige dingen laten doen, de grote logistiek dienstverlener die met een nieuwe aanpak de Europese transportmarkt op zijn kop wil zetten en niet te vergeten de sympathieke pioniers die citrusschillen omzetten in allerlei grondstoffen: de “schillenboer van de twintigste eeuw”.

Als je met zulke inspirerende mensen werkt, dan kun je gewoon niet stil blijven zitten. Dat kan ik in ieder geval niet en dat wil ik ook zeker niet. 2018 gaat voor mij dan ook in het teken staan van vooruitgang en innovatie.

Nee, het roer gaat niet om en ik ga ook geen wereldschokkende uitvindingen doen. Wel ga ik nog actiever op zoek naar nieuwe manieren en vormen om juridische diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van IT en slimme oplossingen, maar ook door nu eens niet te denken vanuit bestaande kaders, maar vanuit de klantbehoefte. Ja, jullie horen het goed, een advocaat die zijn cliënten –of relaties, zoals ik ze liever noem– echt centraal stelt. En dit zijn geen loze woorden, jullie mogen mij hier aan houden. Sterker nog, ik daag jullie allemaal uit om mee te denken en bij te dragen!

Het is 2018, ruim baan voor de “nieuwe” advocaat!

Deel dit artikelShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

< >