Incasso voor de logistiek

Wie een dienst heeft verricht, moet daar ook voor betaald krijgen. Zo simpel is het. Helaas hebben onze relaties nog altijd te maken met opdrachtgevers die hun facturen niet of niet tijdig voldoen. Daar hebben wij iets op bedacht. Wij incasseren uw factuur snel en op een nette manier. En dat tegen vaste en zeer scherpe tarief.

Hoe?

Een incassotraject is als volgt opgebouwd:

  1. Uw opdracht – U laat ons weten welke facturen open staan en wat u heeft afgesproken.

  2. Buitengerechtelijk traject – Wij starten met een sommatiebrief. Vaak is dit al heel effectief. Na een aantal dagen sturen wij een herinnering.

  3. Naar de rechter – Als de gestelde termijn is verstreken en er is niet betaald, starten we een juridische procedure. Nog een briefje of langer wachten is zelden zinvol.

Kosten

Voor het buitengerechtelijk traject rekenen wij slechts € 95,- per factuur.

Voldoet uw debiteur binnen 14 dagen aan de sommatie, dan betaalt u ons alleen dit vaste bedrag, ongeacht de hoogte van uw factuur.

Ook voor de gang naar de rechter, faillissementsaanvraag, beslaglegging en overige werkzaamheden rekenen wij scherpe tarieven. Wilt u weten wat een dagvaardingsprocedure u kost? Klik hier. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig.

Hoe kan dat?

De meest gestelde vraag: hoe kunnen jullie zulke scherpe tarieven hanteren?

Eenvoudig! Wij hebben onze juridische ervaring gecombineerd met slimme technologie. Als u de nodige informatie goed aanlevert, dan kunnen wij heel efficient te werk gaan.

Waarom Kappert Legal?

Drie redenen om met Kappert Legal te incasseren:

  1. Specialistische kennis. Als uw debiteur begint over een CMR of over de Fenex voorwaarden, dan wilt u toch niet de vraag van uw incassobureau of advocaat wat daarmee wordt bedoeld?

  2. Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Geen groot call center, maar persoonlijk contact met iemand die weet waar hij het over heeft en zowel u als uw klant netjes te woord staat.

  3. Incassobureaus helpen je graag bij het buitengerechtelijk deel, maar slaagt dat niet, dan word je vaak alsnog doorgestuurd naar een advocaat. Waarom niet meteen naar de advocaat? Een one stop shop dus.

Meer weten? Bel 085-065 68 77 of e-mail contact@kappertlegal.nl