Dit zeggen onze relaties

award-2016-black

Ondernemend, creatief, oprechte interesse in zijn klanten en scherp oog voor waar hij waarde toevoegt, dat zijn de eigenschappen die Jurgen in de finale van de Dutch Independent Legal Awards hebben gebracht. Misschien is zijn onbaatzuchtige houding wel het meest wat Jurgen kenmerkt. Hij deelt zijn kennis met zijn klanten zodat ze zelfstandiger en op eigen kracht verder kunnen. En Jurgen is naast advocaat, ook gewoon een fijne vent met wie je lol kunt hebben.

Juriaan Mersch
Voorzitter jury Dutch Independent Legal Awards 2016

Logo Meilink Groep

“Wij werken al enige tijd met veel plezier samen met Jurgen. Hij is betrokken, deskundig en geeft ons het vertrouwen dat onze belangen bij hem in goede handen zijn.”

Peter Rikken
CEO Meilink Groep

idh-blue

“Wij zijn recent met twee van onze opdrachtgevers nieuwe contracten aangegaan. Wij wilden ellenlange discussies voorkomen  omdat je de klantrelatie niet wilt vertroebelen, maar wilden natuurlijk wel dat het goed geregeld was. Jurgen maakte ons op een heldere wijze duidelijk waar voor ons de voornaamste risico’s lagen. Vervolgens heeft hij uitstekend geholpen bij de uitonderhandeling van die punten. Wij waarderen zijn pragmatische aanpak: geen zout op iedere slak, maar de belangrijkste punten aanpakken.”

Koos de Koning
directeur Industriële Diensten Heino

Logo KienhuisHoving

Wij bieden onze cliënten deskundige juridische dienstverlening. Om die kwaliteit te kunnen leveren werken wij met tal van specialismen. De meeste specialismen hebben wij onder ons eigen dak. Om onze cliënten ook op het gebied van vervoerrecht te kunnen bedienen, maken wij veelvuldig gebruik van de diensten van Kappert Legal. Voor ons en onze cliënten is dit een uitstekende oplossing.

Norbert Haas
bestuursvoorzitter KienhuisHoving

Logo CuBuSo

“Jurgen levert prima kwaliteit en als hij zelf niet beschikt over de benodigde kennis, dan schakelt hij vlot iemand bij. Dat werkt prima. Daarnaast toont Jurgen oprechte interesse in en betrokkenheid bij onze organisatie. Zo komt hij ook ongevraagd met waardevolle suggesties. Geen onpersoonlijke adviezen dus, maar een duidelijke personal touch. Dat waardeer ik zeer.”

Ronald Klister
CuBuSo

logo-argos

“Jurgen heeft een aantal jaren onderdeel uitgemaakt van ons juridische team. Zijn persoonlijkheid en betrokkenheid maakten het voor de collega’s op de commerciële en logistieke afdelingen heel laagdrempelig om hem aan te schieten of even met hem te sparren. Echt een jurist met veel toegevoegde waarde voor de business. Zijn besluit om terug te keren naar de advocatuur betreurde ik, maar het betekende gelukkig niet het einde van onze samenwerking.

Mark Geurts
General Counsel Argos Energies